Защо нито една от родителките не е пожелала да

...
  Защо нито една от родителките не е пожелала да
Коментари Харесай

Мълвата носи, че майките разменили децата си дни след изписването от АГ болница „Шейново“

 

„ Защо нито една от родителките не е поискала да се яви на полиграф? И двете майки не желаеха да се водят договаряния с болничното заведение, упорстваха да получат пари за породените им премеждия. Много е допустимо дамите да са подлъгани от юристи, обслужващи здравната мафия с обещания за крупни финансови компенсации, разяснява доктор от АГ „ Шейново “, разпитван като очевидец по делото за обезщетение.

 

Според думите му огромната цел на аферата с разменените бебета към този момент е реализирана – довела е до промяната на шефа на болничното заведение доктор Румен Велев, който от години се противопоставял на опити да бъде източвано лечебното заведение посредством врътки с мними затруднения при раждания със Здравната каса.

 

Преди по-малко от месец – на 14 септември 2023 година, шефът на общинската АГ болница „ Шейново “ доктор Велев беше отхвърлен от поста. Решението бе взето с гласовете на ГЕРБ и съветници от Българска социалистическа партия на последното съвещание на Столичния общински съвет. На негово място до провеждането на конкурс, само че най-много за 6 месеца беше назначена доктор Таня Андреева, която е фамилна другарка на брачната половинка на Сергей Станишев. Един от претекстовете за отстраняването на доктор Велев беше точно казусът с разменените в болничното заведение бебета.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР